Nyt kun kesä ohi on…

Oli pitkä, kuuma kesä…
Niinhän se oli, ja auringosta sai nauttia. Aurinko helli meitä myös Kesätorikirppareilla, välillä ehkä vähän liikaakin 🙂 Kirppareita oli kesän aikana seitsemän, ja myyjiä oli ihan mukavasti. Parilla ekalla kerralla oli yli 20 myyjäää, ja asiakkaitakin riitti mukavasti. Helteet sitten verottivat jatkossa niin myyjä- kuin asiakaskuntaakin, mutta kyllä meillä siellä kuitenkin kauppa välillä kävi, ja aika tärkeältä tuntui myös se tuttujen tapaaminen ja yhteinen jutustelu.

Ensi kesänä kirppareita jatketaan, mutta nyt olisi toiveena, että muut Kontiolahtelaiset yhdistykset ja Kontiolahden kunta lähtisi jollakin tavalla tähän touhuun mukaan. Kirppareillahan voisi olla vaikka”isäntä” vuorollaan eri yhdistyksistä. Kunta voisi osallistua esim. ohjelman järjestämiseen, tai ainakin vähintään järjestämällä pöytiä ja penkkejä torille, ja laittamalla sitä vähän viihtyisämpään kuntoon. Tätä asiaa yritän viedä eteenpäin. Kuulemani mukaan muutamia vuosia takaperin Kontiolahden torilla on ollut suht vilkasta iltatoritoimintaa, mikäs ettei sitä saisi aikaan nytkin?

Kävimme kesän aikana Kolin Paimentuvalla retkellä, osa porukasta ratsasti Islanninhevosilla ja osa retkeili ympäristössä. Aamupäivällä syötiin lohisoppaa ja iltapäivällä paisteltiin makkarat. Oli erittäin mukava ja antoisa reissu. Porukkaa oli mukana 13 henkeä.

Elokuun puolessavälissä vietettiin Puuhapäivää Pyytikodalla saippuantekoa ja betonitöitä opetellen sekä tietysti makkaran ja letunpaiston merkeissä. Väkeä oli mukana reilu 25 henkeä, ja tämäkin reissu oli tosi mielenkiintoinen. Mukavaa saada uusia kokemuksia ja samalla oppiakin jotakin uutta.

Syyskaudella alkavat taas aamupuurot ja ryhmät, kokkikerho jatkaa hyväksi havaitsemallaan tiellä, ja uusia ryhmiäkin alkaa. Aletaankin käydä porukalla kuntosalilla maanantaisin, joka toinen tiistai on lukupiiri, ja lokakuussa on mahdollisuus kokeilla joogaa, jos vaikka siitä kipinän saisi.
Tulkaa mukaan ryhmiin ja retkille, aamupuurolle tai ihan sitten vaan turisemaan Tuvalle, kahvia on aina tarjolla, ja jokaikinen on tervetullut !
Nähdään,
Terveisin Mirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

− 1 = 3