Toiminta

Töpinän Tähti

Töpinän Tähti – hanke on Kontiolahden työttömät ry:n hallinnoima ja Sosiaali- ja terveysministeriön avustusosaston rahoittama hanke, jonka päätavoitteena on ylläpitää ja edistää työttömien hyvinvointia ja toimintakykyä organisoidun ja tavoitteellisen, heidän omista tarpeistaan lähtöisin olevan vapaaehtois- ja vertaistukitoiminnan avulla ja näin osaltaan parantaa myös työllistymisvalmiuksia.

Kohderyhmä

Hankkeen kohderyhmää ovat sosiaalisen toiminnan ja yhteisöllisyyden ulkopuolella olevat pitkään työttömänä olleet henkilöt, maahanmuuttajat ja nuoret, jotka ovat halukkaita toimintaan. Toiminta on kuitenkin kaikille avointa.

Tavoitteena on suunnitella ja perustaa erilaisia ryhmiä toiveitten mukaan sekä kouluttaa ryhmille ohjaajia ja vertaisohjaajia. Myös retkiä ja tapahtumia järjestetään toiveitten mukaan, sekä osallistutaan mielellään muitten järjestämiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Töpinän torin yhteydessä on jo Töpinän Tupa, jossa voi lukea päivän lehden (Karjalainen ja Pielisjokiseutu), kahvitella, jutustella, kysyä neuvoa asiassa kuin asiassa (jos ei osata neuvoa, niin otetaan selvää), tai sitten olla muuten vaan.

Jos sinulla on ideoita, toiveita, yhteistyöhalua esim. tapahtuman, retken tai ryhmätoimintojen järjestämiseksi, ota yhteyttä ja kerro siitä minulle, otan ilolla vastaan kaikki ehdotukset ja toiveet.

 

Yhteystietoja

Yhteystiedot: Töpinän Tähti – hanke/ Mirja Mölsä

Puh. +35850 339 8361

email. topinan.tahti@gmail.com

www.facebook.com/topinantahtihanke

 

 

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla