Töpinän Tähden kesä

Kesä on ehtinyt jo pitkälle, joten on aika kertoa kesän tapahtumista hankkeen tiimoilta. Kesätorikirppikset pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 4.7., ja jatkuvat keskiviikkoisin elokuun puoleen väliin saakka. Aloitusaika on klo 12.00, ja myyntiaikaa on niin pitkälle kuin itsekukin jaksaa tavaraa kaupitella ja ostajia riittää. Kirpputorit ovat Kontiolahden torilla, ja myymään voi tulla kuka tahansa, jolla myytävää on. Myyntipaikat ovat maksuttomia. Myyntipöydän, viltin tai peräkärryn jokainen myyjä tuo itse, koska torilla niitä pöytiä ei montakaan ole, joten niitä ei voi kaikille tarjota, se ottaa joka ensiksi kerkeää.
Jos olet tulossa myymään, voisit mielellään ilmoittaa allekirjoittaneelle tulostasi, mutta ihan extemporekin voi myyjäksi tulla, jos vaan tilaa löytyy. Tervetuloa myymään ja ostelemaan, kerro kaverillesikin tästä mahdollisuudesta !
Kesäretki Paimentuvalle Kolille tehdään torstaina 26.7. Paimentuvan retkellä on tarjolla keittolounas, jonka jälkeen on mahdollisuus kokeilla ratsastusta sympaattisilla Islanninhevosilla, joilla ratsastus sopii myös aloittelijoille. Hevosilla ratsastetaan hieman kentällä, ja sitten tehdään lenkki maastossa. Nyt on siis mahdollisuus kokeilla ratsastusta ohjatusti, jos olet siitä haaveillut !
Jos ei halua ratsastaa, se ei toki ole pakollista, vaan sillä aikaa tai sen jälkeen voi käydä tutustumassa muutaman kilometrin päässä oleviin Turulan ja Ollilan tiloihin, ja sieltä on mahdollisuus Kaskenkierrokseen tai ainakin osaan siitä. Iltapäivällä paistellaan makkarat Paimentuvan grillikatoksessa.
Paimentuvalla on myös yöpymismahdollisuus aitoissa omakustanteisesti, jos joku haluaa jäädä sinne yöksi. Yöpaikan voi varata joko suoraan Paimentuvalta, tai minun kauttani.
Matkaan lähdetään näillä näkymin kimppakyydeillä, joten ilmoittaudu mukaan retkelle viimeistään 18.7., ja kerro samalla onko sinulla mahdollisuus lähteä autolla, ja montako henkeä kyytiin mahtuu (km-korvaus maksetaan). Paimentupaan pääsee tutustumaan etukäteen osoitteessa: https://paimentupa.fi/.

Elokuun 16. päivä on suunnitteilla saippuan ja kynttilöiden tekoa Pyytivaaralla. Samalla reissulla paistellaan makkarat ja vaikka letut. Lisätietoa tästä reissusta myöhemmin kotisivuilla, tai puhelimitse minulta jo etukäteen.
Kokkausryhmä ja käsityöryhmä jatkavat syyskuun puolen välin jälkeen, niistä ilmoittelen tarkemmin kotisivuilla. Uutena ryhmänä olisi aloittamassa lukupiiri, tästäkin tietoa myöhemmin kotisivuilla. Syksyllä olisi tarkoitus kokeilla myös rentoa jokamiehen ja -naisen joogaa, kiinnostaisiko?
Jos olet kiinnostunut Tuurin reissusta, Samimatkoilla on elokuun lopussa edullinen reissu yöpymisineen. Töpinän Tähti-hanke ei nyt Tuurin reissua järjestä, mutta Samimatkoille voi ilmoittautua suoraan tuolle reissulle, jos on kiinnostusta lähteä. Matkan hinta yöpymisineen on 110/120 euroa. Samimatkojen sivuilta tuon matkan tiedot löytyvät osoitteesta: https://www.samimatkat.fi/matkakohde/ostosmatkalle-tuuriin/.
Tässäpä tätä vähäksi aikaa, olkaa yhteyksissä ja nauttikaa kesästä !
Mirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

83 + = 85