Sadonkorjuujuhla

Sadonkorjuujuhlaa vietettiin

Kontiolahden Kotiseutukeskuksessa. Eila Arveli oli loihtinut osin kasvimaan antimista ja osin ostotuotteista kerrassaan loistavan ateria. Tarjolla oli uusia perunoita, karjalanpaistia, etikkakurkkua, sienisalaattia, vihersalaattia, kurkkupikkelsiä, puolukkahilloa, marjakiissseliä ja vielä lopuksi kahvia ja täytekakkua. Kyllä oli hyvää !!

Juhlaan osallistui 30 henkeä, mikä on hienoa, ja tunnelma oli hyvin lämminhenkinen.

Jere Penttiläkin oli vieraanamme, ja kertoili hieman kuulumisiaan sekä kunnan kuulumisia. Ei oo helppoo kuuleman mukaan tuo kasvimaanhoito ollut hänelläkään..onneksi tuo kunnanjohtajuus sujuu mallikkaasti.

Kasvimaatoiminnasta sen verran ensi kesää ajatellen, että silloin olisi tarkoitus antaa halukkaille oma ”palsta”, jota hoitaa ja korjaa sadon omaan tahtiinsa.

Kuvia juhlista:

One Comment

  • Kari ja Anja sanoo:

    Kiitos kuluneesta vuodesta. Monenlaista kuului kyseiseen vuoteen. Mm. Höytiäisen rannalla pelipäivän keskeytti ukkonen, vaan saatiinpahan makkarat grillattua. Äiti kiittää musiikkimaalauksesta. Sai tuoda tunteitaan esille paperille värien ja kuvien muodossa musiikin säestyksellä. Sadonkorjuujuhla oli yksi parhaimpia hetkiä. Ruokailut yhdessä piristävät päivää. Hyvää joulua ja uutta vuotta 2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

− 2 = 5