Kokkikerhon ja RePeLi ryhmän aloitus

Tervehdys,

vuosi on vaihtunut, ja on aika pistää toiminta käyntiin kunnolla. Kokkausryhmä aloittaa taas perjantaina 19.1. klo. 10, ja kokoontuu kahden viikon välein. Tervetuloa entiset ja uudet osallistujat mukaan ruoanlaiton ja seurustelun merkeissä.

Keskiviikkona 7.2. klo 12 starttaa uusi ryhmä, jonka nimi on ainakin alustavasti RePeLi-ryhmä. Ryhmän kanssa olisi tarkoitus käydä keilaamassa, pelaamassa mölkkyä, pelailla tuvalla coronaa ja bingoa, retkeillä esim Botaniassa, Parppeinpirtillä ja mitä nyt mieleen juolahtaa. Ryhmä kokoontuu kahden viikon välein. Jos kiinnostuit tästä toiminnasta, ilmoita Mirjalle 31.1. mennessä halukkuutesi tulla ryhmään. Ensimmäisellä kerralla suunnitellaan mitä tehdään ja milloin 🙂

Atk-ohjausta on myös tarjolla torstaisin klo 14 kunnantalolla atk-luokassa. Ensimmäinen ryhmä starttaa torstaina 18.1., ja on jo täynnä, mutta jos kiinnostusta on, järjestetään toinen ryhmä myöhemmin keväällä. Tästä toiminnasta kiinnostuneet ilmoittakaa Mirjalle.

Kasvimaatoiminta jatkuu ensi kesänä, jos haluat palstan itsellesi, kerro Mirjalle.

Kirpputorit jatkuvat taas kesällä, mutta päivä muuttuu. Ensi kesänä kirpputorit ovat joka keskiviikko heinäkuun alusta elokuun puoleen väliin saakka Kontiolahden torilla, klo 12 – 18.  Paikat ovat maksuttomia. Varaile jo päiviä kalenteriisi.

Tuvalla maksuttomat aamupuurot jatkuvat tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, ja työllisyyskoordinaattorin päivystys joka kuun ensimmäinen tiistai klo 9.00-11.00.

Kesäretki on suunnitteilla, mentäiskö nyt vaikka Tuuriin..?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

57 − 55 =