Joulun ja vuodenlopun lähestyessä…

Tervehdys,
vuosi 2019 alkaa pikkuhiljaa olla lopuillaan, ja samoin myös kolmevuotinen Töpinän Tähti-hanke. Paljon kaikenlaista touhua ja ”töpinää” on tähän aikaan mahtunut. Itse henkilökohtaisesti olen saanut monen monta uutta kontaktia, tuttavaa ja ystävää tänä aikana. On keskusteltu tärkeistä asioista, hassuteltu, oltu vakavia, naurettu ja vähän välillä itkettykin. Siispä kiitän jo nyt omasta ja hankkeen puolesta kaikkia, joiden kanssa on jollakin tavalla kohdattu.

Ennen vuoden loppua ja vähän ensi vuoden puolellakin on muutama mukavaa juttua vielä tulossa.
Keskiviikkona 27.11. klo 10 alkaen tuvalla on Kädentaitopäivä. Tuvalla on vielä jos jonkinlaista käsityötarviketta käyttämättä, ja niitä voi kukin osallistuja hyödyntää mielensä mukaan. On tarvikkeita koruihin, kreppiruusuihin, joulukortteihin ja muihin jouluaskarteluihin ym. ym. Tervetuloa mukaan !

Tuvalle on tulossa kolmeksi viikoksi sosionomiharjoittelija Karelia AMK:sta, ja hänellä on nyrkkeilytaustaa, joten olemme suunnitelleet, että harjoittelija pitäisi 2 – 3 kertaa tutustumisharjoituksia kuntonyrkkeilystä kiinnostuneille. Nämä kuntonyrkkeilypäivät siis 27.11. ja 4.12. Kirkonkylän koulun liikuntasalissa klo 17 – 17.45.

Lauantaina 11.1.2020 olisi mahdollisuus lähteä Joensuun Kaupunginteatteriin katsomaan näytelmää Jeppe Niilonpoika. Paikkoja on 20 henkilölle; muutamia paikkoja on vielä vapaana. Esitys ja kuljetus ovat maksuttomia työttömille ja KTRY:n jäsenille, ja sponsorointia muillekin voin harkita, että saadaan porukkaa mukaan. Ilmoittaudu Mirjalle 30.11.2019 mennessä!

Kontiolahden Työttömien ja Töpinän Tähden yhteinen pikkujoulu ja samalla Töpinän Tähti-hankkeen päätöstilaisuus on Kotiseutukeskuksessa 12.12.2019. Juhla alkaa klo 11.00. Ohjelmassa on jouluista ohjelmaa, kuten jouluinen musiikkinäytelmä ja Joulupukin vierailu. Myös hankkeen tuloksia käydään läpi, ja kuullaan muutamia puheita. Ruokailu kuuluu myös ohjelmaan
. Ilmoita samalla erityisruokavaliosi. Jos haluat Joulupukilta pienen lahjan, ota sellainen myös mukaan (n. 5 €). TÄMÄ TAPAHTUMA ON NYT TÄYNNÄ; EI ENÄÄ ILMOITTAUTUMISIA !!
Muistakaa myös Kontiolahden joulunavaus Kontiolahden torilla 22.11. klo 17 alkaen !
Terveisin Mirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

− 3 = 2