Joulun ja vuoden lopun lähestyessä…

Joulu tulla jollottaa ja vuosi lähenee loppuaan, joten on kenties syytä muistella mennyttä ja katsella tulevaan.
Syyskaudella Töpinän Tähdella kokkailtiin, pidettiin lukupiiriä, kokeiltiin joogaa, käytiin ampumassa ampumaradalla, harrastettiin kädentaitoja, pidettiin sukkakurssia ja vietettiin pikkujoulua.
Ensi vuonna samat touhut jatkuvat, ja jotain uuttakin on tulossa. Kokkikerho ja lukupiiri jatkuu, sukkakurssin sijaan opetellaan tammikuussa neulomaan vaikkapa kaulaliinaa ja kädentaitopäiviäkin on suunnitteilla. Ampumaradalla ampuminen tuntui olevan osallistujista niin mukavaa, että tulossa on säännöllinen ampumaratavuoro kerran kuukaudessa, päiviä ja aikoja ilmoittelen myöhemmin. Kokkikerhon aloitus on 25.1.2019 klo 10.00. ”Kaulaliinan” neulonta-kurssi alkaa torstaina 10.1.2019 klo 14.00.
Keväällä toukokuun alussa olisi tarkoitus tehdä retki Tallinnan rompepäiville. Tästä retkestä ilmoittelen tarkemmin heti, kun aikataulut ja hinnat varmistuvat. (Linkki videoon viimevuotisilta Rompepäiviltä: https://www.youtube.com/watch?v=2eI-SCioOwM.)
Kontiolahden Työttömät ry viettää ensi vuonna (2019) 25-vuotisjuhlaansa, ja alkukesästä tätä merkkipaalua olisi tarkoitus juhlistaa. Ohjelmaa on tulossa monenmoista. Suunnitteilla on myös pienimuotoinen näytelmä esim. työttömyyteeen, aktiivimalliin, te-toimistoon, kelaan….liittyen huumorilla höystettynä.
Tätä näytelmää ja sen käsikirjoitusta varten tarvittaisiin ideoita, tarinoita, kokemuksia yms.yms.
Siksipäs pidämmekin ideariihen Töpinän Tähden Tuvalla torstaina 17.1.2019 klo 12.00. Teatteri-ilmaisun ohjaaja Ninnu Karttunen on luvannut tulla kuuntelemaan, keskustelemaan ja ideoimaan meidän kanssamme aiheesta. Tule mukaan niin että saisimme mahdollisimman paljon ideoita irti, tarjolla on kahvia ja purtavaa. Mikään ei velvoita mihinkään, mutta mistäs sitä tietää, jos näytelmä-kärpänen puraisisi samalla reissulla 🙂 Ilmoita Mirjalle tulostasi, tervetuloa !

Töpinän Tähden tupa on suljettuna välillä 22.12.2018 – 7.1.2019. Sitten taas palataan arkeen ja aloitellaan uusi vuosi puuron merkeissä.

Kiitän kaikkia touhun täyteisestä yhteistyöstä vuonna 2018 ja toivotan hyvää Joulua ja onnellista tulevaa vuotta !
Mirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

81 − = 80