Hanke on käynnistynyt

Töpinän Tähti -Hanke on käynnistynyt!

Maaliskuun 6.  päivä, ja pirteän pakkasaamun jälkeen aurinko hellii päivällä…

Töpinän Tähti – hanke on siis käynnistynyt helmikuun alussa. Alussa on ollut kaikenlaista tohinaa hankkeen käynnistämisen, tai itse asiassa käytännön asioitten hoitamisen kanssa. On pitänyt hankkia koneita, laitteita ja tarvikkeita, että toimintaa pystyy pyörittämään.

Jotakin on saatu tähän mennessä jo aikaan, ensimmäisenä järjestelimme Töpinän torin tiloihin ”Tuvan”, jossa voi viettää aikaansa lehtiä lukien, seurustellen, kahvitellen tai ihan muuten vaan. Tuvalle on tilattu Karjalainen ja Pielisjokiseutu, joten nekin voi siellä käydä vapaasti lukemassa. Viime viikolla Tupaan ilmestyi tietokone asiakkaitten käyttöön. Konetta voi varata puoleksi tunniksi käyttöönsä, mutta toki jos varauksia ei ole, sitä voi käyttää silloin vapaasti. Ryhmiäkin Tuvassa voi pitää, kuten keskiviikkona 8.3.  klo.13.30 alkavaa käsityökerhoa, joka on jatkossa aina keskiviikkoisin, tervetuloa.

Kyläkierroksilla mukana

Kontiolahden kunta järjestää kevään aikana kaikille avoimen ”Kyläkierroksen meijän nurkilla” . Näihin kyläiltoihin olen osallistunut hankkeen esitteitä jakaen, ja tilaisuuden tullen myös esitellyt hanketta lyhyesti.  Tätä kirjoittaessa on tulossa vielä Onttolan ja Lehmon kyläillat.

Makkaranpaistoa, lettuja ja kahvia

Torstaina 16.3. olemme lähdössä Pyytikodalle ulkoilemaan ja pitämään pilkkikisaakin, jos vaan halukkaita kisaajia löytyy. Luvassa on ainakin makkaranpaistoa, lettuja ja kahvia, joten nälkä ei varmaan jää vaivaamaan, vaikka kalaa ei tulisi. Lumikenkiä voi kokeilla ja ulkoilla ihan muuten vaan, toivotaan kaunista säätä. Lähdemme Töpinältä klo. 14.00 kimppakyydeillä, ilmoittaudu Töpinälle tai Mirjalle 10.3. mennessä, niin kyytien järjestely ja tarvikkeiden hankkiminenkin onnistuu helpommin 😊

Kunta on järjestänyt kyläkierroksia Kontiolahden kylillä, niissä olen ollut mukana mahdollisuuksien mukaan esittelemässä hanketta pienellä puheenvuorolla ja esitteiden muodossa.

Tulossa on huhtikuussa sitten hankkeen startti/infotilaisuus Kotiseutukeskuksella, siellä tuleekin olemaan mukavaa ohjelmaa, mutta siitä kerronkin hieman myöhemmin, mutta kannattaa jo varata tuo iltapäivä kahden jälkeen tälle tilaisuudelle, lupaan sen 😊

Kertokaa terveisenne, ehdotuksenne ja palautteenne yhteystietolomakkeella, otan kiitollisena vastaan. Toivon, että oikeasti ehdottaisitte retkiä, ryhmiä ja kaikenlaista toimintaa, mitä haluaisitte, nyt kun on rahoitus tällaiseen toimintaan saatu, käytetään sitä hyödyksemme. Haluaisitteko liikuntavuoroja, liikuntaryhmiä, kokkikerhoa, hyvinvointiryhmää? Kertokaa ihmeessä, niin voin alkaa järjestelemään asiaa. Nyt on siis oiva mahdollisuus aloittaa jotain sellaista, jota olet aina halunnut, mutta et ajan/rahan/mahdollisuuden/muun syyn vuoksi ole pystynyt aloittamaan tai kokeilemaan, kehitellään yhdessä kaikkea kivaa ja omaa hyvinvointia lisäävää toimintaa !!

😊

Ratkaise vielä:
Math Captcha16 + = 17

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

48 − 46 =